Nášpříběh

Vždy, když jsem vedl team lidí, trval jsem na několika (podle mě) zásadních věcech. Empatie – nedílná součást každého člověka pracujícího s lidmi. Fair play – nemám rád intriky, faleš a vypočítavé jednání. Dobrosrdečnost – každý zákazník je důležitý a je jedno kolik utratí. Vyšší hodnoty – vždy jsem se snažil v lidech „probudit“ větší smysl proč dělat „tuhle“ práci. Jak napsal Robert Kiyosaki ve své knize „Chudý táta, bohatý táta“ – NEPRACUJTE PRO PENÍZE – pro někoho to může znít jako klišé, ale já takhle žil dávno před tím, než jsem knihu četl (nikdy ale nedočetl) proto víc než jen chápu smysl těchto tří slov.
signature
Michal Pagáč, majitel restaurace

 

Nášpříběh

V dubnu 2020 to byly dva roky, co jsme otevřeli „restauraci která má duši“ La Farma v Praze. I přes nepřízeň osudu v podobě koronavirové krize jsme však stále plní motivace dělat něco, co má smysl – vařit pro vás z čerstvých surovin od lokálních dodavatelů. La Farma pokračuje dál a rozhodli jsme se ji k narozeninám pořídit sestřičku – La Farma Lake. Když jsme poprvé viděli pohled na Máchovo jezero z restaurace, okamžitě jsme věděli, že tohle je TEN podnik, který bude mít duši.

Kapacita naší nové restaurace je skoro trojnásobná, atmosféra naprosto výjimečná a snaha o to vás nezklamat, bude nekonečná. Chceme takto veřejně poděkovat našim dodavatelům, partnerům a družstvu, že nám počkali s platbami za poskytované služby, a tím nás podpořili v otevření nového podniku.


Název restaurace navazuje na naši první restauraci La Farma. Odkazuje na farmáře, od kterých odebíráme suroviny, se kterými pro vás vaříme. Do názvu jsme propašovali i cizojazyčný člen La, jelikož naše kuchyně není ortodoxně česká. Lake dokresluje překrásné prostředí břehu Máchova jezera, kde se nachází naše restaurace.

Staňte se součástí našeho příběhu.

Team La Farma Lake


Náš koncept je založený nejen na kvalitních surovinách, ale také na otevřeném lidském přístupu. Lidský faktor je totiž velmi důležitou ingrediencí každé restaurace. A právě na tento lidský faktor jsme se soustředili i při výběru našich dodavatelů – farmářů, kteří svou práci dělají srdcem, stejně jako my.

Dodavatelé